DEM , Discrete Element Method, modeling, simulation, PFC3D

فروشگاه جامع دانشجو

بانک مقالات ISI رشته های مختلف

مدیریت ریسک در بخش کشاورزی و مواد غذایی

مدیریت ریسک در بخش کشاورزی  و مواد غذایی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

عنوان انگلیسی: 

Risk Management in the Agri-food Sector

عنوان فارسی:

مدیریت ریسک در بخش کشاورزی-مواد غذایی

 

 

تعداد صفحات مقاله اصلی: 18 صفحه

تعداد صفحات ترجمه: 35 صفحه

سال انتشار: 2012

مجله

 

Contemporary Economics, Vol. 7, No. 1, pp. 45-62, 2013

 

لینک مقاله

http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=2253172

 

Abstract:      

This paper incorporates the interdisciplinary New Institutional Economics in a comprehensive framework for analyzing risk management in the agri-food sector. First, it specifies the diverse types of agri-food risks (natural, technical, behavioral, economic, policy, etc.) and the modes of their management (market, private, public, and hybrid). Second, it defines the efficiency of risk management and identifies the factors (personal, institutional, dimensional, technological, and natural) of governance choice. Next, it presents stages in the analysis of risk management and the improvement of public intervention in the governance of risk. Finally, it identifies the contemporary opportunities and challenges for risk governance in the agri-food chain.

 

Keywords: risk management, market, private, and public governance, agri-food chain

 

مدیریت ریسک در بخش کشاورزی-مواد غذایی

چکیده

این مقاله اقتصادهای نهادی جدید میان رشته ای را در یک چارچوب جامع برای آنالیز مدیریت ریسک در بخش کشاورزی-مواد غذایی  با هم ترکیب می کند. این مقاله ابتدا، انواع متنوع ریسک های موجود در کشاورزی-مواد غذایی  (طبیعی، فنی، رفتاری، اقتصادی، سیاسی، و غیره) و حالت های مدیریت آنها (تجاری، خصوصی، عمومی، و ترکیبی) را مشخص می کند. ثانیا، بهره وری مدیریت ریسک را تعریف کرده و فاکتورهای (شخصی، سازمانی، ابعادی، فن آوری، و طبیعی) انتخاب کنترلی را شناسایی می کند. در مرحله بعد، مراحل موجود در آنالیز مدیریت ریسک و اصلاح مداخله عمومی در مدیریت ریسک را ارائه می کند. در نهایت، فرصت ها و چالش های امروزی برای کنترل ریسک را در زنجیره کشاورزی-مواد غذایی  شناسایی می کند.

کلیدواژه: مدیریت ریسک، بازار، نظارت خصوصی و عمومی؛ زنجیره کشاورزی-مواد غذایی

فهرست منابع

مقدمه. 1

  1. ریسکهای کشاورزی-مواد غذایی و شیوه های نظارت.. 3
  2. بازده مدیریت ریسک... 7
  3. فاکتورهای انتخاب کنترل.. 12

4- مراحل تحلیل و توسعه ی مدیریت ریسک... 22

5- فرصت ها و چالش های امروزی برای کنترل ریسک در زنجیره مواد غذایی-کشاورزی.. 28

نتیجه گیری.. 34


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 10,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Risk-Management-in-the-Agri-food-Sector_487022_3063.zip930.6k





کشاورزی و توسعه روستایی

کشاورزی و توسعه روستایی                           عنوان انگلیسی:  Agriculture and rural development Linda Lobao and Jeff Sharp   عنوان فارسی: کشاورزی و توسعه روستایی     تعداد صفحات متن اصلی: 31 صفحه تعداد صفحات ترجمه: 42 صفحه   INTRODUCTION The traditional economic base in rural areas globally is agriculture. Not surpr ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

کاربرد GPS در ماشین‏های کشاورزی (پروژه کارشناسی مکانیزاسیون 83 صفحه )

کاربرد GPS در ماشین‏های کشاورزی (پروژه کارشناسی مکانیزاسیون  83 صفحه )                         فصل اول کلیات GPS. 1 مقدمه. 2 1-1- GPS چگونه کار می‏کند: 4 1- 1-1- امواج حامل. 6 1-1-2- کدهای اطلاعاتی. 6 1-2- کنترل کننده‏ی سامانه: 7 1-3- عوامل موثر در دقت عمل: 8 1-4- چه کسانی به GPS نیاز دارند؟. 9 1-5- انواع گیرنده‏های GPS: 9 1-5-1- گیرنده‏ی بیسیک GPS ... بیسیک: 10 1-5-2-  گی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

بررسی روند تغییرات مکانی و زمانی و عوامل موثربر کیفیت آب های زیر زمینی نواحی خشک با آبخوان های زغال سنگی

بررسی روند تغییرات مکانی و زمانی و  عوامل موثربر کیفیت آب های زیر زمینی نواحی خشک با آبخوان های زغال سنگی                   عنوان انگلیسی:  Spatio-temporal trends and change factors of groundwater quality in an arid area with peat rich aquifers: Emergence of water environmental problems in Tanta District, Egypt   عنوان فارسی: بررسی روند تغییرات مکانی و زمانی و  عوامل موثربر کیفیت آب های زیر زمینی نواحی خشک با آبخوان های زغال سنگی: بررسی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

شناسایی مکان های مناسب (مستعد) برای کشت ارگانیک با استفاده از فرآیند واکاوی سلسله مراتبی AHP و سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS

شناسایی مکان های مناسب (مستعد) برای کشت ارگانیک با استفاده از فرآیند واکاوی سلسله مراتبی AHP    و سیستم اطلاعات جغرافیایی  GIS             مقاله انگلیسی 13 ص و ترجمه آن 20 ص   Identification of suitable sites for organic farming using AHP & GIS Abstract Uttarakhand is covered with 64.76% of its area under Himalayan forest providing theexquisite biodiversity and differences in climate with a miscellany of flora and fauna. Therefore createsgreat scope for the development of organic ...

توضیحات بیشتر - دانلود 14,000 تومان