DEM , Discrete Element Method, modeling, simulation, PFC3D

فروشگاه جامع دانشجو

بانک مقالات ISI رشته های مختلف

آنالیز فتالات موجود در محصولات غذایی و مواد بسته بندی فروخته شده در بازار بلژیک

آنالیز فتالات موجود در محصولات غذایی و مواد بسته بندی فروخته شده در بازار بلژیک

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

عنوان انگلیسی: 

Analysis of phthalates in food products and packaging materials sold on the Belgian market

 

عنوان فارسی:

آنالیز فتالات موجود در محصولات غذایی و مواد بسته بندی فروخته شده در بازار بلژیک

 

رشته : کشاورزی، صنایع غذایی، شیمی

تعداد صفحات مقاله اصلی:7  صفحه (pdf)

تعداد صفحات ترجمه: 24 صفحه (word)

سال انتشار:2012

مجله

Food and Chemical Toxicology

Volume 50, Issue 7, July 2012, Pages 2575–2583

 

 

 

لینک مقاله انگلیسی

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0278691512003134

 

 

 

 

Abstract

Phthalates are organic lipophilic compounds that are principally used as plasticiser to increase the flexibility of plastic polymers. Other applications are a.o. the use of phthalates in printing inks and lacquers. Human exposure to phthalates mainly occurs via food ingestion and can induce adverse health effects. In this study, the presence of eight phthalate compounds – dimethyl phthalate (DMP), diethyl phthalate (DEP), diisobutyl phthalate (DiBP), di-n-butyl phthalate (DnBP), benzylbutyl phthalate (BBP), di(2-ethylhexyl) phthalate (DEHP), dicyclohexyl phthalate (DCHP) and di-n-octyl phthalate (DnOP) – was investigated in 400 food products, divided over eleven groups, and packages sold on the Belgian market. For this purpose, suitable extraction techniques were developed and validated for four different matrices, namely high-fat foods, low-fat food products, aqueous-based beverages and packaging materials. The instrumental analysis was performed by means of gas chromatography–low resolution-mass spectrometry with electron impact ionisation (GC–EI–MS). A wide variety of phthalate concentrations was observed in the different groups. DEHP was found in the highest concentration in almost every group. Moreover, DEHP was the most abundant phthalate compound, followed by DiBP, DnBP and BBP. This survey is part of the PHTAL project, which is the first project that discusses phthalate contamination on the Belgian food market.

Keywords:

  • Phthalate; 
  • Food; 
  • Packaging; 
  • Belgium

 

 

 

آنالیز فتالات موجود در محصولات غذایی و مواد بسته بندی فروخته شده در بازار بلژیک

چکیده:

فتالات ترکیبات چربی دوست آلی هستند که عمدتا به عنوان روان کننده برای افزایش انعطاف پذیری پلیمرهای پلاستیکی مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله کاربردهای دیگر فتالات استفاده از آن در جوهر پرینت و انواع لاک می باشد. انسان عمدتا از طریق خوردن غذا در معرض فتالات قرار می گیرد که می تواند اثرات سوء بهداشتی به همراه داشته باشد. در این مطالعه، وجود هشت نوع از ترکیبات فتالات یعنی دی متیل فتالات (DMP)، دی اتیل فتالات (DEP)، دی ایزوبوتیل فتالات (DiBP)، دی-n-بوتیل فتالات (DnBP)، بنزیل بوتیل فتالات (BBP)، دی (2-اتیل-هکسیل) فتالات (DEHP)، دی سیکلو هکسیل فتالات (DCHP) و دی-n-اکتیل فتالات (DnOP)، در 400 نوع از محصولا غذایی مورد بررسی قرار گرفت، که این محصولات به بیش از یازده گروه تقسیم شده و بصورت بسته بندی شده در بازار بلژیک به فروش می رسند. برای این منظور، روشهای استخراج مناسب برای چهار ماتریس (دسته) مختلف، یعنی غذاهای پر چرب، مواد غذایی کم چرب، نوشیدنی های آبکی و مواد بسته بندی شده توسعه داده شده و مورد ارزیابی قرار گرفت. آنالیز دستگاهی با استفاده از طیف سنجی جرمی گاز کروماتوگرافی با وضوح کم با یونیزاسیون ضربه الکترونی (GC-EI-MS) به انجام رسید. غلظت های بسیار متنوعی از فتالات در گروه های مختلف مشاهده شد. مشاهده شد که دی (2-اتیل-هکسیل) فتالات (DEHP) بالاترین غلظت را تقریبا در تمام گروه ها دارد. علاوه بر این، دی (2-اتیل-هکسیل) فتالات (DEHP) فراوان ترین ترکیب فتالات بود و پس از آن دی ایزوبوتیل فتالات (DiBP)، دی-n-بوتیل فتالات (DnBP) و بنزیل بوتیل فتالات (BBP) در رده های بعدی قرار داشتند. این بررسی بخشی از پروژه PHTAL می باشد، این پروژه اولین پروژه ای است که به بررسی آلودگی فتالات در بازار مواد غذایی در بلژیک پرداخته است.

کلیدواژه ها: فتالات، مواد غذایی، بسته بندی، بلژیک

فهرست مطالب

  1. مقدمه. 2
  2. مواد و روش ها 5
  3. 1. جمع آوری نمونه. 5
  4. 2. معرف ها و مواد. 6
  5. 3. کنترل غلظت شاهد. 6
  6. 4. تهیه نمونه ها 7
  7. 5. آنالیز ابزاری و توصیف کمی.. 10
  8. 6. تضمین کیفیت و اقدامات کنترل کیفیت.. 11
  9. 7. گزارش نتایج.. 12
  10. نتایج.. 13
  11. 1. عملکرد روش... 13
  12. 2. میزان فتالات موجود در محصولات غذایی و مواد بسته بندی فروخته شده در بازار بلژیک... 16
  13. بحث.. 19
  14. 1. نقاط قوت و ضعف.. 19
  15. 1. مقایسه با سایر مطالعات.. 20
  16. 3. تحقیقات آتی.. 24
  17. نتیجه گیری.. 24

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 15,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Analysis-of-phthalates-in-food-products_1199172_9327.zip810.2k





مطالعه مقایسه اثر سه گالاکتومانان بر روی قابلیت ترکیب نخود برنج اکسترود شده

مطالعه مقایسه اثر سه گالاکتومانان بر روی قابلیت ترکیب نخود برنج اکسترود شده                         عنوان انگلیسی:  A comparative study of the effects of three galactomannans on the functionality of extruded pea–rice blends عنوان فارسی:      مطالعه مقایسه اثر سه گالاکتومانان بر روی قابلیت ترکیب نخود برنج اکسترود شده     رشته : کشاورزی، صنایع غذایی، شیمی تعداد صفحات مق ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

مدیریت ریسک در بخش کشاورزی و مواد غذایی

مدیریت ریسک در بخش کشاورزی  و مواد غذایی                       عنوان انگلیسی:  Risk Management in the Agri-food Sector عنوان فارسی: مدیریت ریسک در بخش کشاورزی-مواد غذایی     تعداد صفحات مقاله اصلی: 18 صفحه تعداد صفحات ترجمه: 35 صفحه سال انتشار: 2012 مجله   Contemporary Economics, Vol. 7, No. 1, pp. 45-62, 2013   لینک مقاله http://papers ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

کشاورزی و توسعه روستایی

کشاورزی و توسعه روستایی                           عنوان انگلیسی:  Agriculture and rural development Linda Lobao and Jeff Sharp   عنوان فارسی: کشاورزی و توسعه روستایی     تعداد صفحات متن اصلی: 31 صفحه تعداد صفحات ترجمه: 42 صفحه   INTRODUCTION The traditional economic base in rural areas globally is agriculture. Not surpr ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان