DEM , Discrete Element Method, modeling, simulation, PFC3D

فروشگاه جامع دانشجو

بانک مقالات ISI رشته های مختلف

مطالعه مقایسه اثر سه گالاکتومانان بر روی قابلیت ترکیب نخود برنج اکسترود شده

مطالعه مقایسه اثر سه گالاکتومانان بر روی قابلیت ترکیب نخود برنج اکسترود شده                         عنوان انگلیسی:  A comparative study of the effects of three galactomannans on the functionality of extruded pea–rice blends عنوان فارسی:      مطالعه مقایسه اثر سه گالاکتومانان بر روی قابلیت ترکیب نخود برنج اکسترود شده     رشته : کشاورزی، صنایع غذایی، شیمی تعداد صفحات مق ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

اثر افزودن اینولین بر خواص رئولوژیکی و حسی دسرهای لبنیاتی بدون چربی پایه نشاسته

اثر افزودن اینولین بر خواص رئولوژیکی و حسی دسرهای لبنیاتی بدون چربی پایه نشاسته                   عنوان انگلیسی:  Effect of inulin addition on rheological and sensory properties of  fat-free starch-based dairy desserts عنوان فارسی: اثر افزودن اینولین بر خواص رئولوژیکی و حسی دسرهای لبنیاتی بدون چربی پایه نشاسته     تعداد صفحات مقاله اصلی: 9 صفحه تعداد صفحات ترجمه: 17 صفحه سال انتشار: 2006 مجله & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان
تعداد صفحه(1):